Sannitree Bio-Enzim Granulátum - 1 kg

Sannitree Bio-Enzim Granulátum - 1 kg
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 001term

A probléma: - A mindenkori hulladékokban természetes módon jelenlévô mikroorganizmusok ma már nem képesek megbirkózni a szerves szennyezôdések és hulladékok nagy mennyiségével.

A megoldás: - A SANNITREE BIO-ENZIM-GRANULÁTUM egy olyan hatékony koncentrátum, amely az enzim és baktérium számot feldúsítja ezáltal:

a lelassult szerves hulladék lebomlási folyamatokat felgyorsítja
a megrekedt folyamatokat újraindítja
a felborult biológiai egyensúlyt helyreállítja

A természetes öntisztulási folyamat stimulálásának eredménye a jól mûködô és problémamentes rendszer. A SANNITREE BIO-ENZIM-GRANULÁTUM a leguniverzálisabb alapkészítményünk, mivel egyaránt tartalmaz aerob és anaerob körülmények között tevékenykedô baktériumokat. Használata a kellemetlen szagokat megszünteti, dugulásmentes és tiszta csatornahálózatokat biztosít. A biológiai lebontás eredménye továbbá a szerves szennyezôdések és hulladékok átalakítása vízzé, széndioxiddá és szagtalan ártalmatlan tápanyaggá, melyet a baktériumok saját növekedésükre hasznosítanak. A közhiedelemmel ellentétben a dugulásmentes hálózatok jól mûködô szennyvíz és trágya telepek, zsírfogók stb. titka nem a vegyi tisztítószerek használatában van. A valóságban ezek a vegyi készítmények csak rövid ideig hatásosak. A bakteriális flóra elpusztításával valójában csak fokozzák a bajt.
Sokkal eredményesebb a biológiai tisztító és hulladékkezelô szerek-mint a SANNITREE BIO-ENZIM-GRANULÁTUM rendszeres (heti, havi, stb.) használata. Így preventív módon megelôlegezhetjük a jelentôs költséggel járó hibaelhárításokat és komoly összegek takaríthatóak meg a járulékos költségek (kéreg és iszaptakarítás, szállítási költség, gépidô, élô munka, környezetvédelmi bírság stb. elmaradásából.

Hatóanyagok:

Mikroorganizmusok ( nem patogén = nem fertôzô ):

ANAEROB Különféle rendkívül életképes mikroorganizmusok, melyek képesek a szerves hulladékok biológia lebontására oxigénmentes körülmények között. Jellemzô hatóanyag tartalom 2 milliárd/gramm anaerob mikroorganizmus.
AEROB Mikroorganizmusok, melyek csak oxigén jelenlétében képesek a szerves hulladék biológiai lebontására .Jellemzô hatóanyag tartalom 3 milliárd / gramm aerob mikroorganizmus.

Enzimek: - A különféle enzimek lebontják és elfolyósítják a hulladék szerves anyagokat, ezáltal biztosítva a szükséges tápanyagot a gyors baktériumnövekedéshez és szaporodáshoz.

AMYLÁZOK - Ezek az enzimek vízben oldódó vegyületekké bontják a növényi keményítôt. A növények fôként a kalászosok és zöldségfélék jelentôs mennyiségû keményítôt tartalmaznak.
PROTEÁZOK - Ezek az enzimek lebontják a proteineket. A húsnak és a sajtoknak magas a protein tartalma.
LIPÁZOK: Ezek a zsírégetô enzimek vízben oldódó vegyületekké bontják a zsiradékot.

Alkalmazási területek:- A SANNITREE BOI-ENZIM-GRANULÁTUM alkalmazható, ahol szerves eredetû hulladékok keletkeznek, rakódnak le. A teljesség igénye nélkül néhány fontosabb alkalmazás:

1. Mezôgazdaság:

Hígtrágya kezelés, trágya telepek karbantartása, rehabilitációja
Csatornahálózatok karbantartása, preventív dugulás elhárítás
Szerves hulladék megsemmisítés (dög kutak, alomhulladék megsemmisítése stb.)
Szagtalanítás

2. Ipar:

Zsírlebontás, szerves hulladék megsemmisítés, szagtalanítás, csatorna hálózatok karbantartása (Pl. vágóhidak, tej és sajt üzemek, hûtôházak, éttermek, üzemi konyhák stb.)
Iszapkezelés, csatornahálózatok karbantartása, preventív dugulás elhárítás

Adagolás: - A termékekhez csatolt részletes használati utasítás szerint általában 1 kg BIO-ENZIM GRANULÁTUM 50 m3 kezelendôanyaghoz

Jellemzők: - Kellemes illatú

Biztonságosség: - A Sannitree Bio-Enzim-Granulátum készítmény nem vegyszer. Kizárólag természet azonos baktériumokat enzimeket és kiegészítôket tartalmaz. 100%-ig környezetbarát. Nem károsítja a csatornahálózatot, korróziós hatása nincs. Teljesen ártalmatlan az emberekre és az állatokra mivel ezek a hatóanyagok az élô szervezetekben is megtalálhatóak.

FIGYELMEZTETÉS: - Minden aktív klór és fenol tartalmú fertôtlenítô-és tisztítószer egyidejû használatát kerülni kell!

Ár: 13 400 Ft Egységár: 13 400 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!