Kiemelt termékek

SunnyGlobe Compost - …

SunnyGlobe Compost - Szerveshulladékok komposztálásához, lebontásához 250gr Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 250 gr Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Pond - Kerti tó …

SunnyGlobe Pond - Kerti tó biologiai tisztítás céljára Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Pill - Konyhai …

SunnyGlobe Pill - Konyhai lefolyók, szenyvízcsövek tisztításához Ár: 2 600 FtEgységár: 2 600 Ft /db

Sannitree Bio-Enzim …

Sannitree Bio-Enzim Granulátum - 300 gr Ár: 4 500 FtEgységár: 4 500 Ft /db

SunnyGlobe Terra - …

SunnyGlobe Terra - Humuszképző és talajjavító Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Odour Killer - …

SunnyGlobe Odour Killer - kisállat alom/ürülék szagtalanító Ár: 1 290 FtEgységár: 1 290 Ft /db
Új

Akció-csomag

Akció-csomag Ár: 42 000 FtEgységár: 42 000 Ft /db
Új

SunnyGlobe Crystall Standard …

SunnyGlobe Crystall Standard - édesvízi akvárium víztisztítás Ár: 440 FtEgységár: 440 Ft /db

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 800 gr Ár: 5 300 FtEgységár: 5 300 Ft /db

Sannitree Fatcracker Folyadék

Sannitree Fatcracker Folyadék
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 005term

Szennyvízcsövekben és zsírfogókban dugulások megszüntetésére. Általános célú (univerzális) tisztítószerként is használható. A FATCRACKER LIQUID egy egyedülálló „egyet fizet, kettôt kap" készítmény hosszú eltarthatósági idôvel.

HOL LEHET FELHASZNÁLNI ?

Élelmiszer feldolgozó üzemek, vágóhidak, halfeldolgozó üzemek, vendéglátó ipari konyhák, éttermek, szállodák, kórházak és kollégiumok.
Minden általános célú, könnyû tisztítást igénylô szituációkban, mint falak, festett felületek, csempék és kerámiák. Gépeken és üzemi berendezéseken is biztonsággal használhatók.
Olyan helyzetekben, amikor konyhákat szennyvízgödrökhöz csatlakoztatnak, ez egyfajta gyorsítóként szolgál a szennyvízgödrökben lévô baktériumoknak, azzal, hogy gyorsabban hozzáférhetôvé teszi a tápanyagokat a nem patogén hulladékfaló baktériumoknak.

A FATCRACKER LIQUID automatikusan tisztántartja a lefolyókat és megszünteti a zsírdugulásokat, egyszerûen azáltal, ha szokványos takarításnál alkalmazzák.

MI A FATCRACKER LIQUID?

Ez az egyedül álló „egyet fizet, kettôt kap" készítmény, plusz egy kézlágyító, kókuszdiós diethandlamine. A Fatcracker Liquid-et külön arra fejlesztették ki, hogy túlszárnyalja minden általános tisztítószer teljesítményét. A speciális habanyag lehetôvé teszi az enzimek lassú felszabadítását, biztosítva számukra azt az érintkezési idôt, amelyre szükségük van a „munkájuk" elvégzéséhez a föld alatti csôvezetékek belsô falán lerakódott zsír eltávolítása érdekében. Ennek a készítménynek a rendszeres használata biztosítani fogja, hogy a vendéglátó ipari konyhák és éttermekben nem találkoznak zsírtól eltömôdött lefolyókkal és nem kell használni mellette más általános célú tisztítószert sem. Nincs már szükség arra, hogy a rendszert minden egyes végigdolgozott kemény nap után más szerekkel is kezeljük.

AHOGYAN MÛKÖDIK:

A Fatcracker Liquid nem ionos hatású tisztítószerek, különbözô környezetbarát enzimek "csúcs keverékét tartalmazza. Ez a készítmény biológiailag teljes mértékben lebontható és oldható tápanyagokká bontja a szerves hulladékokat, amelyeket ezután a nem patogén baktériumok megemésztenek. A Fatcracker Liquid megemészt minden, az élelem elkészítés során keletkezô szerves hulladékot és tisztító hatása kiváló. NEM TESZ KÁRT A CSÔVEZETÉKEKBEN ÉS A LEFOLYÓKBAN SEM.

MEGELÔZÔ KARBANTARTÁS:

Tapasztalataink szerint a legtöbb lefolyórendszerben nagyobb hulladék felhalmozódások vannak. A rendszeresen használt FATCRACKER LIQUID nagy mértékben csökkenti a karbantartási költségeket. Ez biztosítja, hogy LEFOLYÓK OPTIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL ÉS SZAGMENTESEN MÛKÖDJENEK.Meggátolja a zsír összeállását a szennyvízcsövek belsô falán, zsírkéreg képzôdését a zsírfogókban és a kimenô csövek eldugulását.
A termék NEM helyezi át a problémát az egyik helyrôl a másikra, hanem oldja és semlegesíti a problémát az érintkezés után.
A szokványos jó háztartási szokásokat a csempék ill. munkafelületek lemosását FATCRACKER LIQUID-del kell elvégezni. A zsírfogók és a vödrök rendszeres tisztítása is szükséges. Nem repeszti meg a több hónapos kérgeket azonnal. Ezt inkább javasoljuk elöször eltávolítani.

FATCRACKER LIQUID adagolása rendkívül gazdaságos!

Kis igénybevétel esetén: Napi használat konyhák, csempék és padlók stb. esetében. 1 pohár vagyis 6O ml 6 liter meleg vagy forró vízben elkeverni. Használat elôtt 5 percig hagyjuk állni.
Mérsékelt igénybevétel esetén: Munkafelületek tisztítása, zsírok és olajok eltávolítása. 1 pohár vagyis 125 ml 6 liter meleg vagy forró vízben elkeverni. Használat elôtt 5 percig hagyjuk állni.
Nagyfokú igénybevételnél: Összesûrûsödött zsír eltávolítása.
Konyhai olajkifolyások stb. 1 pohár vagyis 25O ml-t 6 liter meleg vagy forró vízben kell elkeverni. Használat elôtt hagyjuk 5 percig állni.

ÖSSZETÉTEL:

A FATCRACKER LIQUID tartalmaz nem ionos mosószert, egyfajta enzim „csúcs" keveréket és kókuszdió diethandlamidot.
Amilázok: ezek az enizimek a keményítô tartalmú anyagokat vízben oldható termékekké bontja le. A zöldségek és gabonafélék jelentôs menyiségû keményítôt tartalmaznak.
Proteázok: ezek az enzimek fehérjéket emésztenek meg. A húsok és sajtfélék fehérjékben gazdagok.
Lipázok: ezek a zsírlebontó enzimek a szalonna zsírban vajban stb. megtalálható tipikus vízben oldható anyagokat hoznak létre.

Ár: 8 700 Ft Egységár: 8 700 Ft /liter
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!