Kiemelt termékek

SunnyGlobe Odour Killer - …

SunnyGlobe Odour Killer - kisállat alom/ürülék szagtalanító Ár: 3 070 FtEgységár: 3 070 Ft /db
Új

Sannitree Free Flo …

Sannitree Free Flo óriástabletta Ár: 31 230 FtEgységár: 31 230 Ft /db
Új

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 800 gr Ár: 5 621 FtEgységár: 5 621 Ft /db

SunnyGlobe Compost - …

SunnyGlobe Compost - Szerveshulladékok komposztálásához, lebontásához 250gr Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 250 gr Ár: 2 485 FtEgységár: 2 485 Ft /db

Sannitree Bio-Enzim …

Sannitree Bio-Enzim Granulátum - 300 gr Ár: 5 165 FtEgységár: 5 165 Ft /db

SunnyGlobe Terra - …

SunnyGlobe Terra - Humuszképző és talajjavító Ár: 4 010 FtEgységár: 4 010 Ft /db

SunnyGlobe Pond - Kerti tó …

SunnyGlobe Pond - Kerti tó biologiai tisztítás céljára Ár: 2 490 FtEgységár: 2 490 Ft /db

Sannitree Oxy-Gen-Ator

Sannitree Oxy-Gen-Ator
Értékelés:

Cikkszám: 009term

A probléma: - A mindenkori hulladékokban természetesen jelenlévô mikroorganizmusok ma már nem képesek megbirkózni a szerves szennyezôdések és hulladékok nagy mennyiségével.

A megoldás: - A szerves hulladékok elbontása túlnyomó részt aerob (oxigén dús ) környezetben történik aerob baktériumok közremûködésével. A Sannitree OxyGenAtor különleges enzimek és nagyhatékonyságú aerob baktériumok kombinációja. Segítségével a szerves anyagok lebomlási sebessége fokozható és a kellemetlen kénes szagképzôdés elkerülhetô.

Ezáltal:

a lelassult szerves hulladéklebomlási folyamatok felgyorsulnak
a megrekedt folyamatok újraindulnak
a felborult biológiai egyensúly helyreáll
a folyamat szagtalanul történik

A természetes öntisztulási folyamat stimulálásának eredménye a jól mûködô és probléma mentes rendszer.

A Sannitree OxyGenAtor használatával eredményesen csökkenthetô a zárt szerves hulladék és szennnyvíztározó rendszerek szerves anyag szintje (KOI/BOI érték). Ez teszi lehetôvé a gyors és igen eredményes biológiai elbontást, még mielôtt kellemetlen szagok képzôdnének vagy a hulladék anaerobbá válna. A készítmény a lebegô szerves szennyezôdéseket olyan kéntartalmú tápanyagokká alakítja, amelyek a hasznos mikroorganizmusok nagymértékû szaporodását lehetôvé teszik. A Sannitree OxyGenAtor hatékonyságának köszönhetôen a szennyvíz kiöntözése sokkal kevésbé károsítja a környezetet.

A Sannitree OxyGenAtor használatával kiválóan használható szilárd szerves hulladékok komposzttá alakításában. Segíti a természetes komposztálódási folyamatok beindulását. Drasztikusan lecsökkenti az érési ciklust. A közhiedelemmel ellentétben a jól mûködô szennyvíz és trágyatelepek, dugulásmentes csatornahálózatok, zsírfogók stb. titka nem a vegyi tisztítószerek intenzív használatában van. A valóságban ezek a vegyi készítmények csak rövid távon hatásosak. A bakteriális flóra elpusztításával valójában csak fokozzák a bajt. Sokkal eredményesebb a biológiai tisztító és hulladék kezelô szerek – mint a Sannitree OxyGenAtor rendszeres (heti, havi stb.) használata. Így preventív módon megelôzhetjük a jelentôs költséggel járó hiba elhárításokat és komoly összegeket takaríthatunk meg a járulékos költségek ( kéreg és iszap takarítás, szállítási költség, gépidô, élômunka, környezetvédelmi bírság stb.) elmaradásából. A tápanyagban dús komposztok használatával pedig költségek takaríthatóak meg.

Hatóanyagok:

Mikroorganizmusok ( nem patogén = nem fertôzô )
Aerob Mikroorganizmusok, melyek csak oxigén jelenlétében képesek a szerves hulladékok biológiai lebontására. Jellemzô hatóanyagtartalom 3 milliárd / grammm aerob mikroorganizmus.
Enzimek: - a különféle enzimek lebontják és elfolyósítják a hulladék szerves anyagot, ezáltal biztosítva a szükséges tápanyagot a gyors baktériumnövekedéshez és szaporodáshoz.

Figyelmeztetés! Minden aktív klór és fenol tartalmú fertôtlenítô- és tisztítószer egyidejû használatát kerülni kell.

Alkalmazási területek: A Sannitree OxyGenAtor alkalmazható a mezôgazdaság, az ipar és a szolgáltató ipar számos területein, mindenütt ahol szerves eredetû hulladékok keletkeznek nagy mennyiségben és az aerob lebontás feltételei adottak. A teljesség igény nélkül néhány fontosabb alkalmazás:

Mezôgazdaság:

KOI/BOI érték csökkenés
csatorna hálózatok karbantartása ,preventív dugulás elhárítás
szagtalanítás
zsírtalanítás
komposztálás

Ipar:

szennyvíziszap kezelés, csatornahálózatok karbantartása, preventív dugulás elhárítás (szennyvíztisztító telepek, szûrôk tisztítása, iszap víztelenítés)
szerves hulladék elbontás, (KOI/BOI érték csökkentés, szagtalanítás, csatornahálózatok karbantartása, vágóhidak, tej-és sajt üzemek, hûtôházak éttermek, üzemi konyhák stb )

Adagolás: - a termékhez csatolt részletes utasítás szerint, általában 1 kg OxyGenAtor 2500 m3 kezelendô anyaghoz.

Jellemzôk: - Kellemes illatú granulátum.

Biztonságosság: - a Sannitree OxyGenAtor bio-enzim készítmény nem vegyszer. Kizárólag természet azonos baktériumokat, enzimeket és kiegészítôket tartalmaz, 100%-ig környezetbarát. Nem károsítja a csatornahálózatot, korróziós hatása nincs. Teljesen ártalmatlan az emberekre és állatokra, mivel ezek a mikroorganizmusok az élô szervezetekben is megtalálhatók.

Ár: 85 770 Ft Egységár: 85 770 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!