Kiemelt termékek

SunnyGlobe Compost - …

SunnyGlobe Compost - Szerveshulladékok komposztálásához, lebontásához 250gr Ár: 2 190 FtEgységár: 2 190 Ft /db

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 250 gr Ár: 2 485 FtEgységár: 2 485 Ft /db

SunnyGlobe Terra - …

SunnyGlobe Terra - Humuszképző és talajjavító Ár: 4 010 FtEgységár: 4 010 Ft /db

SunnyGlobe Odour Killer - …

SunnyGlobe Odour Killer - kisállat alom/ürülék szagtalanító Ár: 3 070 FtEgységár: 3 070 Ft /db
Új

SunnyGlobe Pond - Kerti tó …

SunnyGlobe Pond - Kerti tó biologiai tisztítás céljára Ár: 2 490 FtEgységár: 2 490 Ft /db

Sannitree Bio-Enzim …

Sannitree Bio-Enzim Granulátum - 300 gr Ár: 5 165 FtEgységár: 5 165 Ft /db

Sannitree Free Flo …

Sannitree Free Flo óriástabletta Ár: 31 230 FtEgységár: 31 230 Ft /db
Új

SunnyGlobe Classic - …

SunnyGlobe Classic - Szennyvízülepítő tisztításhoz, szagtalanításhoz 800 gr Ár: 5 621 FtEgységár: 5 621 Ft /db

Sannitree Sannigro

Sannitree Sannigro
Értékelés:

Cikkszám: 11term

A PROBLÉMA: - A mindenkori hulladékokban természetes módon jelenlévô mikroorganizmusok ma már nem képesek megbirkózni a szerves szennyezôdések és hulladékok nagy mennyiségével.

A MEGOLDÁS:

A szerves hulladékok elbontása túlnyomó részt aerob (oxigéndús) környezetben történik aerob baktériumok közremûködésével. A SANNITREE SANNOGRO különleges enzimek nagy hatékonyságú aerob baktériumok és különleges baktérium tápanyag kombinációja. Alkalmazása a bakteriális populációt óriási mértékben feldúsítja ezáltal:

a lelassult szerves hulladék lebontási folyamatokat felgyorsítja
a megrekedt folyamatokat újraindítja
a felborult biológiai egyensúlyt helyreállítja.

A természetes öntisztulási folyamat stimulásának eredménye, a jól mûködés problémamentes rendszer. A SANNIGRO használatával eredményesen csökkenthetô a nyitott szerves hulladék és szennyvíztározó rendszerek szerves anyag szintje ( KOI/BOI érték). Legintenzívebb készítményünk, mivel az elôlevegôztetés során a baktériumszám megszázszorozódik (1000 milliárd mikroorganizmus/gramm )! Ez teszi lehetôvé a gyors és igen eredményes biológiai elbontást, még mielôtt kellemetlen szagok képzôdnének vagy a hulladék, szennyvíz anaerobbá válna. A készítmény nagy hatékonyságának köszönhetôen kiváló eredmények érhetôek el ott is, ahol a kezelendô hulladék nagy mennyisége, vagy a rendszer elhanyagoltsága miatt egyéb szerekkel csak lassú javulás érhetô el ( pl. sertés hígtrágya kezelés, trágyatavak rehabilitációja stb.) A biológiai lebontás eredménye a szerves szennyezôdések és hulladékok átalakítása vízzé, széndioxiddá és szagtalan, ártalmatlan tápanyaggá, melyet a baktériumok saját növekedésükre hasznosítanak. A kezelt szennyvíz kiöntözése sokkal kevésbé károsítja a környezetet.

A közhiedelemmel ellentétben a jól mûködô szennyvíz és trágya telepek, dugulásmentes csatornahálózatok, zsírfogók, stb. titka nem a vegyi tisztítószerek intenzív használatában van. A valóságban ezek a vegyi készítmények csak rövidtávon hatásosak. A bakteriális flóra elpusztításával valójában csak fokozzák a bajt.
Sokkal eredményesebb a biológiai tisztító és hulladékkezelô szerek -mint a SANNIGRO- rendszeres (heti, havi stb.) használata. Így preventív módon megelôzhetjük a jelentôs költséggel járó hibaelhárításokat és komoly összegek takaríthatóak meg a járulékos költségek (kéreg és iszaptakarítás, szállítási költség, gépidô, élô munka, környezetvédelmi bírság. stb.) elmaradásából.

HATÓANYAGOK:

Mikroorganizmusok (nem patogén - nem fertôzô)
AEROB Mikroorganizmusok, melyek csak oxigén jelenlétében képesek a szerves hulladék biológiai lebontására.
jellemzô hatóanyag tartalom 10 milliárd / gramm aerob mikroorganizmus.

ENZIMEK: - A különféle enzimek lebontják és elfolyósítják a hulladék szerves anyagot, ezáltal biztosítva a szükséges tápanyagot a gyors baktériumnövekedéshez és szaporodáshoz.

TÁPANYAG: - Olyan speciális tápanyagok, amelyek a sokszoros baktériumdúsulást lehetôvé teszik az elôlevegôztetés stádiumában.

FIGYELMEZTETÔ: - Minden aktív klór és fenol tartalmú fertôtlenítô és tisztítószer egyidejû használatát kerülni kell!

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

A SANNIGRO alkalmazható a mezôgazdaság, az ipar és szolgáltató ipar számos területén, mindenütt ahol szerves eredetû hulladékok keletkeznek nagy mennyiségben és az aerob lebontás feltételei adottak. A teljesség igénye nélkül néhány fontosabb alkalmazás:

1. MEZÔGAZDASÁG:

hígtrágya kezelés, trágya telepek karbantartása, rehabilitációja
KOI / BOI érték csökkentés
csatornahálózatok karbantartása, preventív dugulás elhárítás
szagtalanítás

2. IPAR:

szennyvíziszap kezelés, csatornahálózatok karbantartása, preventív dugulás elhárítás (szennyvíztisztító telepek)
szerves hulladék elbontás KOI/BOI érték csökkentés, szagtalanítás csatornahálózatok karbantartása.(vágóhidak, tej és sajt üzemek, hûtôházak, éttermek, üzemi konyhák stb.

ADAGOLÁS: - A termékhez csatolt részletes utasítás szerint

JELLEMZŐK: - Kellemes illatú granulátum

BIZTONSÁGOSSÁG: - A SANNOGRO bio-enzim készítmény nem vegyszer. Kizárólag természet azonos baktériumokat, enzimeket és kiegészítôket tartalmaz. 100%-ig környezetbarát. Nem károsítja a csatornahálózatot, korróziós hatása nincs. Teljesen ártalmatlan az emberekre és az állatokra, mivel ezek a hatóanyagok az élô szervezetben is megtalálhatók.

Ár: 95 480 Ft Egységár: 95 480 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!